Aanbieders

Er zijn verschillende Nederlandse aanbieders op de markt. Denk daarbij bijvoorbeeld aan ANWB, Centraal Beheer Achmea, Delta Lloyd en Polis Direct.

ANWB

De ANWB is één van de grootste reis- en autoverzekeraars in ons land, met meer dan 4 miljoen leden wiens belangen behartigd worden.
Onder deze belangen vallen onder anderen mobiliteit, vakantie en vrije tijd. De ANWB probeert de natuur te sparen en goed met haar klanten samen te werken.

Centraal Beheer Achmea

Naast reis- en woonverzekeringen biedt Centraal Beheer Achmea ook autoverzekeringen aan. Deze landelijke verzekeraar is vooral bekend geworden door haar ‘Even Apeldoorn bellen’-campagne. Bij Centraal Beheer Achmea staat de kwaliteit van de verzekerde voorop. Daardoor is de premie iets hoger dan bij andere verzekeraars. Het verschil wordt echter weer kleiner door de premiekortingen die deze verzekeraar geeft.

Delta Lloyd

Delta Lloyd is een alleskunner: het is een bank, aanbieder van hypotheken en beleggingen, maar ook een autoverzekeraar en beleggingsexpert. Naast autoverzekeringen biedt deze verzekeraar aanvullend ook reisverzekeringen aan.
Sinds 1999 is Delta Lloyd onderdeel van de Delta Lloyd groep, die in dat jaar samenging met Nuts Ohra en Nedlloyd.

Polis Direct

Al sinds 1996 is Polis Direct aanbieder van autoverzekeringen. Dit is één van haar specialismen. Naast de autoverzekering biedt Polis Direct ook reis- en inboedelverzekeringen aan.
Als er schade opgelopen wordt, mag de verzekerde zelf bepalen hoe Polis Direct met de schade om moet gaan. Zo mag er bijvoorbeeld zelf gekozen worden welk schadeherstelbedrijf de schade gaat herstellen. Echter wordt er dan wel een BOVAG-geregistreerd bedrijf aanbevolen. Op deze manier kan de schade volgens de wettelijke voorschriften gerepareerd worden.

Nationale Nederlanden

Ruim 170 jaar geleden werd de Nationale Nederlanden opgericht. Het is vandaag de dag één van de grootste spelers op de Nederlandse verzekeringsmarkt. Door de ruime ervaring heeft deze verzekeraar een behoorlijke deskundigheid opgebouwd. Van die deskundigheid wordt dagelijks gebruik gemaakt om verzekerden zo goed mogelijk te kunnen helpen met een autoverzekering.
Naast een autoverzekering worden ook verzekerings- en financiële producten aangeboden. De klant kan uiteraard persoonlijk advies inwinnen.

Onna Onna

Tot slot hebben we nog de autoverzekering speciaal voor vrouwen. Uiteraard mogen mannen zich ook aansluiten bij Onna Onna. Sinds 2008 is deze verzekeraar actief op de autoverzekeringsmarkt. Onna Onna voert de normen en waarden van vrouwen door in de polissen. Zo is er oog voor overige verzekerden en voor detail.

Autoverzekeringen vergelijken wordt aangeraden, om er zo achter te komen welke aanbieder het best bij de verzekerde past.

Reageren?

Reageren?

RSS feed voor reacties op dit bericht. TrackBack URI

Plaats een reactie

You must be logged in to post a comment.

WordPress Themes